American Idol: 10 viimeisintä voittajaa ja heidän ikonisimpia kappaleitaan

click fraud protection

Kesäkuusta 2002 lähtien American Idol on ollut suurin tavoite monille laulajille, jotka haluavat mahdollisuuden tulla supertähdeksi. Ohjelma on 19 kauden aikana esitellyt Amerikkaa hämmästyttävän lahjakkaille kilpailijoille, jotka ovat nousseet tunnetuiksi nimiksi musiikkiteollisuudessa.

Jokainen voittaja voidaan liittää hittisingleen, mutta jotkin julkaistut singlet muuttivat popin, rockin, R&B: n ja muiden maailmaa valtavirran saavuttuaan.

10 Kausi 10 - Scotty McCreery - "I Love You This Big"

McCreery on ensimmäinen country-artisti ja nuorin mies missä tahansa genressä, jonka debyyttialbuminsa on päässyt Billboardin Top 200 -listan ykköseksi, joka sisälsi kruunauslaulun "I Love You This Big".

Kappale nousi korkealle julkaisunsa jälkeen, ja hän on jatkanut kantrilistan kärkeä muilla musiikillisilla pyrkimyksillään. Kauden 10 tulos johti myös McCreeryn voittamaan monia tunnustuksia, kuten parhaan uuden artistin ja parhaan kantrialbumin palkinnon Billboard Music Awards -gaalassa.

9 Kausi 11 - Phillip Phillips - "Koti"

"Home" on myydyin kappale American Idol historia, josta tuli laulajan virushitti. Phillips voitti kauden 11 ja on siitä lähtien ollut alalla aktiivinen, mukaan lukien cameo-sarjan Havaiji Five-O, National Hymni -keikka World Series -sarjassa ja monet hyväntekeväisyystyöt hänen musiikkinsa kautta.

Hän on julkaissut kolme albumia sen jälkeen, kun hänestä tuli mestari, mutta tämä single tekee hänestä edelleen tutun nimen.

8 Kausi 12 - Candice Glover - "I Am Beautiful"

Glover koe-esiintyi kolme kertaa ohjelmaan ennen kuin lopulta voitti kauden 12, mikä teki hänen kovasta työstään ja omistautumisestaan ​​sen arvoista. Hänen singlensä "I Am Beautiful" finaalista nousi 6. sijalle US Heat -listalla, 33. sijalle Yhdysvaltain R&B-listalla ja 93. sijalle Yhdysvaltain listalla vuonna 2013.

Hän on jatkanut laajentamista musiikkiteollisuuden eri osa-alueille, kuten Broadwaylle, televisioon ja elokuviin.

7 Kausi 13 - Caleb Johnson - "Niin kauan kuin rakastat minua"

Rock-laulaja pääsi US Rock -listalla sijalle 41 singlellään "As Long As You Love Me". Kauden 13 mestari hänellä oli lyhytkestoinen sooloura ja julkaisi debyyttialbuminsa muutaman viikon kuluessa voitostaan ​​ennen siirtymistä Caleb Johnson & The Rambliniin. Pyhät.

Johnson on sittemmin julkaissut lisää musiikkia bändinsä ja soolojen kanssa oman levy-yhtiön Big Johnson Recordsin lisäksi.

6 Kausi 14 - Nick Fradiani - "Kaunis elämä"

Oman pop-/rock-yhtyeensä laulajana aloittanut Fradiani pystyi todistamaan kykynsä kauden 14 voittajana.

Hän on ohjelman ensimmäinen voittaja Yhdysvaltojen koillisalueelta ja hänen singlensä "Beautiful Life" albumiltaan. Hurrikaani, osui suurille listoille, mukaan lukien 24. sija US Adult Pop -listalla ja 22. US Digital -listalla.

5 Kausi 15 - Trent Harmon - "There's A Girl"

Melkein lopetettuaan esityksen monodiagnoosin vuoksi, Harmon onnistui melko hyvin ja sai paikan American Idolina kaudella 15.

Soolokantrilaulaja käänsi päänsä singlellään "There's A Girl", joka päätyi 27. sijalle US Country -listalla ja 18. sijalle US Country Airplayssa. Hän pystyi keräämään 69 000 dollarin myyntiä singleltä, joka esiintyi hänen omalla nimellään pidennetyllä soittoalbumillaan.

4 Kausi 16 - Maddie Poppe - "Going Going Gone"

Poppe voitti kauden 16 kruunaussinglellään "Going Going Gone" ja sijoittui US Digital -listan sijalle 13. Hän on julkaissut kaksi studioalbumia joulualbumin lisäksi ikonisen show'n voittamisen jälkeen.

Poppe on ylpeä siitä, että hän on multi-instrumentalisti, taitava kitarassa, pianossa ja ukelelessa. Hän jatkaa kiertueita muiden artistien kanssa ja soolokiertueilla, viimeksi kotikaupungissaan Iowassa mainostaakseen akustista lomaalbumiaan.

3 Kausi 17 - Laine Hardy - "Flame"

Kauden 17 voittaja sijoittui US Digital -listan 8. sijalle singlellään "Flame", joka oli myös hänen American Idol kruunauslaulu.

Hardy on jatkanut nimensä tekemistä country/rock-genressä hänen ajoistaan ​​lähtien Idoli, mukaan lukien monien muiden sinkkujen julkaisu hänen vuoden 2016 debyyttialbuminsa "In The Bayou" jälkeen.

2 Kausi 18 - Just Sam - "Rise Up"

Kauden 18 voittajalla oli mielenkiintoinen kausi, kun COVID-19-pandemia esti hänen kykynsä jatkaa esiintymistä live-studioyleisön edessä.

Hän pystyi kuitenkin voittamaan kilpailun esittämällä "Rise Up". Vaikka tämä laulu on jota pidettiin kansikuvana eikä alkuperäisenä singlenä, se oli hänen virallinen singlensä sooloartistina kartta.

1 Kausi 19 - Chayce Beckham - "23"

Beckhamin ura on ehkä juuri alkanut, mutta hän tekee mainetta musiikkiteollisuudessa. Apple Valleyn syntyperäinen julkaisi singlensä "23" kauden 19 finaalista, joka nousi välittömästi kantrilistan kärkeen pop-listan lisäksi.

Tarttuva single auttoi häntä voittamaan show'n, ja se on vasta hänen laulajan uransa alkua.

SeuraavaBig Brother: 10 kaikkien aikojen pahimpia häviäjiä, listattu