The Amazing Race: 10 lag som trenger å komme tilbake for en All-Stars-sesong

click fraud protection

Som en av den lengste realitykonkurranseserien i TV-historien, CBS Det fantastiske løpet fullførte sin svimlende 32. sesong og 373. episode 16. desember 2020. Siden serien ikke viser noen tegn til å avta, vender alle øyne mot en ny potensiell All-Stars-sesong, som ikke har funnet sted siden 2014 (sesong 24).

The Amazing Race All-Starsbestår av tilbakevendende lag av populære syklister som viste konkurransedominans eller vant publikum med sine minneverdige personligheter. Bør en ny All-Stars sesong av Det fantastiske løpet komme til før heller enn senere, her er lagene som bør være med i et comeback.

10 Tammy og Victor

Gitt måten bror-søster-teamet til Tammy og Victor Jih holdt ut med så stor velbehag Amazing Race 14 på vei til en episk comeback-seier, virker det bare riktig at de gjør en retur for All-Stars.

Tammy og Victor er to advokater og selvskrevne nerder som møtte en stor utfordring på siste etappe av sesong 14, hvor de ble låst på tredjeplass før de fikk et plutselig og sjokkerende comeback seier.

9 Chip & Reichen

William "Chip" Arndt og Reichen Lehmkhul skrev historie under det episke løpet Fantastisk løp 4. Paret var ikke bare det første laget med romantisk tilknytning som vant hele konkurransen, de var tilfeldigvis også det første homofile paret som oppnådde bragden.

Bortsett fra deres personlige historie, demonstrerte Chip og Reichen noe av det fineste teamarbeidet og spillingen i showet frem til det punktet. Deres kommunikasjonsevner og uanstrengte samarbeid gjorde at de kunne vinne uten mye motstand.

8 William og Mark

De elskede bestiene William "Bopper" Minton og Mark Jackson viste seg å være et så populært lag under løpet sitt i Amazing Race 20 at vert Phil Keoghan innrømmet at de var en "topp tre favorittlag gjennom tidene."

De Kentucky-stekte vennene deltok i løpet som et par nedstemte sørlendinger som vant publikum med sin absurde humor, tullete småprat, avslappede holdninger og hard konkurranse. Paret var lett å rote etter da Bopper avslørte at premiepengene ville bli brukt til å behandle hans syke datter.

7 Nick og Emily

Søsken Nick og Emily "Starr" Spangler dominerte Amazing Race 13 så ille at de vant syv av de siste 11 etappene for å bli kronet til stormestere. Det nivået av konkurransemessig overlegenhet krever avkastning på en kommende All-Stars-sesong.

Selv om de to mangler reiseerfaring, parerte Nick og Emily sin ungdommelige atletikk til en imponerende seier. Emily ble på sin side den yngste vinneren i historien til Det fantastiske løpet i en alder av 21. Nick og Emily var også det første laget i showhistorien som vant fire etapper på rad.

6 Josh og Brent

De mest kjente geitebøndene i TV-historien, Josh Kilmer-Purcell og Brent Ridge må gjøre comeback på DeAmazing Race: All-Stars på et tidspunkt. Paret med New Yorkere fra sesong 21 vant publikum med sine tette børster med eliminering.

Alt i alt unngikk Josh og Brent eliminering som det nest siste laget hele seks ganger i løpet av løpet. Men til slutt fikk de to et rasende comeback og vant hovedpremien på 1 million dollar. I 2013 knyttet Josh og Brent offisielt bånd.

5 Zev og Justin

Selv om de led en av de mest ødeleggende elimineringene på Amazing Race 15, er Zev og Justin fortsatt et av de mest sympatiske lagene i showets historie. Som sådan burde de bli invitert tilbake for å løse seg inn på All-Stars.

Med sin lekne humor og effektive teamarbeid tok de et tappert løp under mesterskapet. Imidlertid ble laget eliminert da Zev forlagt passet sitt i en taxi.

4 Nat og Kat

Som det første kvinnelige laget som vant hovedpremien, legene Nat Strand og Kat Chang er blant de mest fortjente deltakerne å vises på The Amazing Race: All-Stars.

I tillegg til deres sprudlende personligheter og smittende holdninger, kjørte Nat med type 1-diabetes, en kronisk sykdom som gjorde raset hennes vanskeligere enn de fleste. Mens hun var mindre grusom, brøt Kat sin 22-årige vegetarrekke ved å tære på et sauehode under en av løpets mer krevende etappe.

3 Adam og Bethany

Hvis du overvinner store motganger mens det å bli en av de mest populære fan-favorittene er en forutsetning for å bli en Amazing Race All Star, så er Adam Dirks og Bethany Hamilton på jakt etter en ettertraktet plass.

Teamet kalt Soul Surfers vant publikum under deres episke løp i sesong 25. Etter å ha mistet armen til et haiangrep i 2003, løp Bethany og hennes kjære ektefelle Adam løpet og vant tre av de 12 etappene, og oppnådde en solid tredjeplass.

2 BJ og Tyler

Som de offisielle vinnerne av The Amazing Race 9, BJ Averell og Tyler MacNiven er to av de mest elskelige hippier som noen gang har deltatt i showet. De bekymringsløse herrene utnyttet sin positive energi og karmiske chakraer til fornøyelige høyder som aldri har vært sett på showet før da.

Etter å ha sett usikker ut halvveis i løpet, brukte BJ og Tyler sin verdslige kunnskap om fremmedspråk for å hjelpe dem med å beseire Joseph og Monica.

1 Dave og Rachel

Under deres enestående innkjøring The Amazing Race 20, skapte ekteparet Dave og Rachel Brown historie ved å bli det mest vinnende laget i seriens historie (nå delt i en tredeling). De vant totalt 8 etapper.

Andre bragder Dave og Rachel har oppnådd som garanterer en plass i All-Stars inkluderer å være det eneste laget som fullfører Express Pass og Fast Forward-utfordringene i samme sesong. Dave og Rachel er også et av de yngste ekteparene som har vunnet konkurransen.